Gezondheidscentrum De Schans Nieuwegein

 

Betere zorg door goede samenwerking

Klik op de foto voor meer informatie

Wat doen wij?

Psychologenpraktijk Nieuwegein is een praktijk voor de Generalistische Basis GGZ voor volwassenen, jongeren en kinderen. Ook biedt de praktijk behandelingen binnen de Specialistische GGZ. Zoekt u een psycholoog in omgeving Nieuwegein en wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat doen wij

Kinderen & Jongeren

Psychologenpraktijk Nieuwegein biedt ondersteuning en behandeling aan kinderen en jongeren van 6-18 jaar.

Er is op dit moment een zeer korte wachttijd voor jeugdhulp, u kunt meteen een afspraak maken.

Kinderen & Jongeren

Aanbod

Hier vindt u meer informatie over de diverse behandelingen die wij bieden.

 

Aanbod

 

E-health

De praktijk biedt ook behandelingen in de vorm van e-health. Met e-health bedoelen we het gebruik van online behandelprogramma's om uw geestelijke gezondheid te ondersteunen. E-health bieden wij ook aan ter overbrugging van de mogelijke wachtperiode die kan ontstaan voor een intake. 

Op dit moment zijn er speciale programma's ontwikkeld die in deze bijzondere tijd kunnen ondersteunen, zoals 'Omgaan met corona-stress'. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan vooral contact met ons op.

E-health

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij een psycholoog uit onze praktijk met een verwijzing van de huisarts. Indien u geen gebruik wilt maken van vergoeding door de zorgverzekeraar, of u komt daarvoor niet in aanmerking, kunt u ook bij ons terecht. U betaalt de sessies dan zelf en kunt zich aanmelden zonder verwijsbrief van de huisarts.

Aanmelden