Gezondheidscentrum De Schans Nieuwegein

 

Betere zorg door goede samenwerking

CORONAVIRUS en openstelling praktijk (update 15-12-2020)
De afspraken kunnen (uiteraard als u geen klachten heeft) op de praktijk plaatsvinden, waarbij wij u, cliënten, vragen om pas vlak voor de afspraak naar de praktijk te komen.

In de gangen en in de wachtkamer is het dragen van een mondkapje verplicht. In de wachtkamer staan de stoelen 1,5 meter uit elkaar, net zoals in de spreekkamers. Mocht u gezondheidsklachten hebben of tot de risicogroep behoren, verzoeken wij u met klem om niet naar de praktijk te komen maar de afspraak om te zetten naar een beeldbelafspraak of een telefonische afspraak.

Bij vragen kunt u uiteraard altijd telefonisch (030-6063111 optie 3) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons opnemen.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking!

Klik op de foto voor meer informatie

Wat doen wij?

 Psychologenpraktijk Nieuwegein is een praktijk voor de Generalistische Basis GGZ voor volwassenen, jongeren en kinderen. Ook biedt de praktijk behandelingen binnen de Specialistische GGZ. Zoekt u een psycholoog in omgeving Nieuwegein en wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat doen wij

Kinderen & Jongeren

Psychologenpraktijk Nieuwegein biedt ook ondersteuning en behandeling aan kinderen en jongeren van 6-18 jaar.

Kinderen & Jongeren

Aanbod

Hier vindt u meer informatie over de diverse behandelingen die wij bieden.

 

Aanbod

 

Patiëntenportaal Intramed

Bent u patiënt bij ons, dan kunt u gebruik maken van dit patiëntenportaal.

Lees meer...

E-health

De praktijk biedt ook behandelingen in de vorm van e-health. Met e-health bedoelen we het gebruik van online behandelprogramma's om uw geestelijke gezondheid te ondersteunen. E-health bieden wij ook aan ter overbrugging van de mogelijke wachtperiode die kan ontstaan voor een intake. 

Op dit moment zijn er speciale programma's ontwikkeld die in deze bijzondere tijd kunnen ondersteunen, zoals 'Omgaan met corona-stress'. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan vooral contact met ons op.

E-health

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij een psycholoog uit onze praktijk met een verwijzing van de huisarts. Indien u geen gebruik wilt maken van vergoeding door de zorgverzekeraar, of u komt daarvoor niet in aanmerking, kunt u ook bij ons terecht. U betaalt de sessies dan zelf en kunt zich aanmelden zonder verwijsbrief van de huisarts.

Aanmelden