Vaccinatiepunt

“Vaccinatiepunt is een landelijke reisvaccinatie organisatie, zij bevinden zich sinds november 2023 in gezondheidscentrum de Schans.

Over Vaccinatiepunt
Ga je binnenkort op reis en heb je reisvaccinaties nodig? Dan ben je bij Vaccinatiepunt aan het juiste adres. Met meer 45 locaties in heel Nederland en twintig jaar ervaring, is er ook een vaccinatiepunt bij u in de buurt. Bij Vaccinatiepunt zijn wij gespecialiseerd in een reisadvies op maat en de daarbij horende reisvaccinaties. Benieuwd naar welke reisvaccinaties jij nodig hebt voor jouw bestemming? Bekijk dan onze website www.vaccinatiepunt.nl en plan eenvoudig een afspraak in.

Ga goed voorbereid op reis met Vaccinatiepunt. Onze vestiging in het gezondheidscentrum de Schans in Nieuwegein verwelkomt reizigers uit een uitgestrekte regio, waaronder Nieuwegein zelf.

Wij staan klaar om uw reisgezondheid te waarborgen, ongeacht waar u vandaan komt. Bent u aanvullend verzekerd, is het bij veel van de grote zorgverzekeraars vergoed als u bij Vaccinatiepunt uw reisvaccins haalt. Kijk op onze website www.vaccinatiepunt.nl/vergoedingen.

Plan eenvoudig een afspraak in
Woon je in Nieuwegein of omgeving en ga je binnenkort op reis? Voor reisvaccinaties Nieuwegein plan je eenvoudig een afspraak in via onze boekingsmodule op www.vaccinatiepunt.nl/afspraak-maken. In onze online agenda zie je in een oogopslag welke dagen en tijden mogelijk zijn. Plan direct een afspraak in op de door jouw gekozen locatie, datum en tijd.”