Stress-preventie

Gezondheidscentrum de Schans vindt preventie heel belangrijk. En daarom hebben we iedere dinsdag van 12:30 tot 13:00 uur een open inloop stress-preventie.

Voor wie?

Voor iedereen die het belangrijk vindt om meer stil te staan bij wat er is, hier meer bewust van te worden, te ontspannen, onder begeleiding.
Het kan een aanvulling zijn op een behandeling die u al volgt of heeft gevolgd.

Wat is het?

Een per bijeenkomst wisselend programma gericht op stress-preventie en ontspanning, begeleidt door Marieke Stortelers (fysiotherapeute), Christel Veldboer (huisarts) of Dieta Kruise (psycholoog). Uitleg over stress, doen van ontspanningsoefeningen en mediteren zijn onderwerpen die aan bod komen. 
Het is niet een moment om over uw persoonlijke problemen of omstandigheden te praten of individuele vragen te stellen aan 1 van de begeleiders. Hiervoor dient u een aparte afspraak te maken.

Wanneer?

Iedere dinsdag van 12.30 tot 13.00 uur, open inloop vanaf 12.20u op de eerste verdieping in het gezondheidscentrum. Komend vanuit de lift of vanuit het trappenhuis vindt de bijeenkomst plaats in de groepsruimte rechts van u. U hoeft zich niet van te voren aan te melden. Er zijn beperkt plaatsen, dus kom op tijd. 
Mocht het bij hoge uitzondering niet door kunnen gaan dan zal er een briefje op de deur worden geplakt

Kosten?

Iedereen mag een eigen bijdrage doen, u kunt denken aan 1 tot 2 euro per keer. Er zal een potje staan waar u uw bijdrage in kunt doneren.