Saskia van Nieuwenhuizen

Mijn naam is Saskia van Nieuwenhuizen (1984) en werk met veel plezier binnen de psychologenpraktijk Nieuwegein. Ik ben gestart in de praktijk vanuit mijn opleidingstraject tot GZ psycholoog, waarbij ik enorm enthousiast geraakt ben voor het werk in de basis-GGZ. Sinds 2010 ben ik werkzaam als (neuro)psycholoog, waarbij ik in verschillende zorginstellingen gewerkt heb en onder andere ervaring heb opgedaan in de psychodiagnostiek en het behandelen van angst en stemmingsproblemen, vaak in combinatie met lichamelijke en/of cognitieve problematiek. Naast het werk bij PPN werk ik ook met veel plezier in de ouderenzorg, bij ZorgSpectrum in Nieuwegein.

Ik werk met wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes, en veel vanuit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

In gesprekken vind ik het belangrijk dat je je gehoord en begrepen voelt. Graag kijk ik samen met jou hoe je tot je eigen oplossingen kan komen zodat je zelf weer verder kunt.

BIG registratie: 39930006825

ma di wo do vr za zo
ochtend
middag
avond

Kijk wie mijn collega's zijn.