Gezondheidscentrum De Schans Nieuwegein

 

Betere zorg door goede samenwerking

Stress-preventie

In verband met de maatregelen rondom Corona gaat de stress-preventie in ieder geval tot 7 april niet door. Mocht hier iets in veranderen, dan houden we u op deze plek op de hoogte.

Gezondheidscentrum de Schans vindt preventie heel belangrijk. En dat is waarom we per 03-09-2019 op dinsdag van 12.30u tot 13.00u starten met een inloop half uur stress-preventie.

 • Voor wie? +

  Voor iedereen die het belangrijk vindt om meer stil te staan bij wat er is, hier meer bewust van te worden, te ontspannen, onder begeleiding.
  Het kan een aanvulling zijn op een behandeling die u al volgt of heeft gevolgd.

 • Wat? +

  Een per bijeenkomst wisselend programma gericht op stress-preventie en ontspanning, begeleidt door Marieke Stortelers (fysiotherapeute), Christel Veldboer (huisarts) of Dieta Kruise (psycholoog). Uitleg over stress, doen van ontspanningsoefeningen en mediteren zijn onderwerpen die aan bod komen. 
  Het is niet een moment om over uw persoonlijke problemen of omstandigheden te praten of individuele vragen te stellen aan 1 van de begeleiders. Hiervoor dient u een aparte afspraak te maken.

 • Wanneer? +

  Iedere dinsdag van 12.30 tot 13.00 uur, open inloop vanaf 12.20u op de eerste verdieping in het gezondheidscentrum. Komend vanuit de lift of vanuit het trappenhuis vindt de bijeenkomst plaats in de groepsruimte rechts van u. U hoeft zich niet van te voren aan te melden. Er zijn beperkt plaatsen, dus kom op tijd. 
  Mocht het bij hoge uitzondering niet door kunnen gaan dan zal er een briefje op de deur worden geplakt

 • Kosten? +

  Iedereen mag een eigen bijdrage doen, u kunt denken aan 1 tot 2 euro per keer. Er zal een potje staan waar u uw bijdrage in kunt doneren.

 • 1